Bell Schedules

Poster

REGULAR SCHEDULE TIGER TIME (MORNING) TIGER TIME (AFTERNOON)
  • 7:30-8:02 Breakfast
  • 8:02 Dismissal to Halls
  • 8:10 Tardy Bell
  • 8:10-8:13 Morning Announcements
  • 8:13-9:03 1st Period (50 minutes)
  • 9:09-9:59 2nd Period (50 minutes)
  • 10:05-10:55 3rd Period (50 minutes)
  • 11:01-12:20 4th Period (50 minutes)

 

1st Lunch

10:55-11:22

2nd Lunch

11:25-11:51

3rd Lunch

11:54-12:20

 

  • 12:26-1:19 5th Period (53 minutes)
  • 1:25-2:17 6th Period (52 minutes)
  • 2:23-3:15 7th Period (52 minutes)
  • 3:15 Afternoon Announcements
  • 3:17 Dismissal
  • 7:30-8:02 Breakfast
  • 8:02 Dismissal to Halls
  • 8:10 Tardy Bell
  • 8:10-8:13 Morning Announcements
  • 8:13-8:55 1st Period (42 minutes)
  • 9:01-9:21 Tiger Time/Clubs (20 minutes)
  • 9:27-10:08 2nd Period (41 minutes)
  • 10:14-10:55 3rd Period (41 minutes)
  • 11:01-12:20 4th Period (50 minutes)

 

1st Lunch

10:55-11:22

2nd Lunch

11:25-11:51

3rd Lunch

11:54-12:20

 

  • 12:26-1:19 5th Period (53 minutes)
  • 1:25-2:17 6th Period (52 minutes)
  • 2:23-3:15 7th Period (52 minutes)
  • 3:15 Afternoon Announcements
  • 3:17 Dismissal
  • 7:30-8:02 Breakfast
  • 8:02 Dismissal to Halls
  • 8:10 Tardy Bell
  • 8:10-8:13 Morning Announcements
  • 8:13-9:03 1st Period (50 minutes)
  • 9:09-9:59 2nd Period (50 minutes)
  • 10:05-10:55 3rd Period (50 minutes)
  • 11:01-12:20 4th Period (50 minutes)

 

1st Lunch

10:55-11:22

2nd Lunch

11:25-11:51

3rd Lunch

11:54-12:20

 

  • 12:26-1:10 5th Period (44 minutes)
  • 1:16-1:36 Tiger Time/Clubs (20 minutes)
  • 1:42-2:26 6th Period (52 minutes)
  • 2:32-3:15 7th Period (52 minutes)
  • 3:15 Afternoon Announcements
  • 3:17 Dismissal