Bell Schedule

Weekly Rotation

Periods Times Minutes
1st Period 8:20-9:30 70 minutes
2nd Period 9:35-10:45 70 minutes
3rd Period 10:50-12:50 120 minutes (25 lunch)
4th Period 12:55-2:03 68 minutes
Break 2:03-2:13 10 minutes
5th Period 2:13-3:20 67 minutes