Bell Schedule

Bell Schedule

7:55 - 8:20

Homeroom

 

8:20 – 9:35

1st Block class

75 min

9:39 – 10:54

2nd Block class

75 min

10:58 – 12:52

3rd Block class “C”

114 min (90 min class/25 min lunch)

12:56 – 2:06

4th Block class

70 min

2:11 – 2:21

Break on Hallway

10 min

2:21 – 3:25

5th Block class

64 min

 

 

Lunch Schedule

(25 min)

Table

 

 

Table

 

 

Table

 

 

 

10:50

Garrett/Dorman

4

11:30

D. Thornton

8

12:05

McGraw

1

11:00

Wicklund

5

11:35

Turner

9

12:10

Agurs

2

11:00

McCrory

6

11:35

A. Johnson

1

12:15

Stargell

3

11:05

Stewart

7

11:40

Gooden

2

12:15

Askew

4

11:05

Harper

8

11:40

Carson

3

12:20

Ivey

5

11:10

Monroe

9

11:45

Brewer

4

12:20

H. Smith

6

11:10

Lesley

1

11:50

G. Williams

5

12:25

Woodard

7

11:15

Hanner

2

11:50

White

6

12:25

Hayes

8

11:15

Marlowe

3

11:55

Webb

 

 

 

9

11:20

Chapman

4

11:55

Koetter

 

 

 

1

11:25

Goodson

5

12:00

S. Arrington

 

 

 

2

11:25

Pittman

6

12:00

L. Smith

 

 

 

3

11:30

Porter

7

12:05

Good

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weekly Class Rotation

          Week 1               Week 2           Week 3             Week 4

                       A                     E                        B                      D                                      

                       B                     D                        A                      E

                       C                     C                        C                     C

                       D                     B                        E                      A

                       E                      A                       D                      B

 

 

Bell Schedule (Detailed)

7:55

Morning Bell

 

7:55 - 8:20

HOMEROOM

 

7:55 - 8:05

Restroom on assigned hallway

 

*8:05

Students should be in Homeroom

 

8:15

Admin Announcements Begin

 

8:20 – 9:35

1st Block class

75 min

9:39 – 10:54

2nd Block class

75 min

10:58 – 12:52

3rd Block class “C”

114 min (90 min class/25 min lunch)

12:56 – 2:06

4th Block class

70 min

2:11 – 2:21

Break on Hallway

10 min

2:21 – 3:25

5th Block class

64 min

3:25

PM Admin Announcements